3 Watt Mandagözü Spot

54,9089,00 (38%)

WATT (GÜÇ): 3 WATT

ÇALIŞMA VOLTAJI: 220 VOLT

RENK SEÇENEĞİ: BEYAZ-GÜNIŞIĞI-MAVİ

LÜMEN: 90 LÜMEN

DELİK ÇAPI: 40MM

DIŞ ÇAPI: 55MM

GARANTİ SÜRESİ:1 YIL

NOT: ÜRÜN KUTULARINDA 2 ADET OLMASINDAN DOLAYI, KARGODAKİ KIRILMALARIN ÖNÜNE GEÇMEK ADINA, BU ÜRÜNDEN MİNİMUM 2 ADET SİPARİŞ VERİLMESİ ÖNERİLMEKTEDİR.

Temizle

3 Watt Manda Gözü Spot lambalar ile aydınlatmanın yeni yolunu sizlere ulaştırıyoruz. Uygun fiyatlandırma yapımız ve performansa dayalı ürünlerimiz ile yanınızdayız!

3 Watt Manda Gözü ürünler aydınlatmalarda en çok kullanılan malzemeler arasında yer almaktadır. Sitemizde yer alan bu ürünler kısa süre içerisinde büyük popülerlik kazanmış ürünler arasında. Evlerde, ofislerde, işyerlerinde ve çeşitli alanlarda özellikle dekoratif aydınlatma istenilen yerlerde kullanılmaktadır. Artık aydınlatma sistemlerinde de dekoratif aydınlatma denildiği zaman spot ışıklar akla gelmektedir.

Spot lambalar artık hayatımızda vazgeçilmez ürünler arasında. Modern ve şık aydınlatma görünümü istediğiniz her alanda spot lambaları ve spot led ürünlerini kullanabilirsiniz. Sitemizde yer alan ürünleri mutlaka inceleyin!

3 Watt Manda Gözü Spot Özellikleri

3 Watt Manda Gözü ürünleri aydınlatma sistemlerinin vazgeçilmezi olarak karşımıza çıkmaktadır. Sitemizde yer alan bütün ürünlerde olduğu gibi bu ürünümüzde de performansı her şeyden öne çıkardık. Uzun bir süre kullanım ömrü sağlayan ve 1 yıl garantili ürünümüz fiyat performans ürünüdür. Ürün fiyat performans anlamında sektörün en iyileri arasında ismini yazdırmayı başarmıştır.

Manda gözü spot almak istiyorsanız satın alımları çifter şekilde yapmanızı öneriyoruz. Çünkü bu ürünler kutularda ikişer halde bulunduğundan dolayı kargolarda kırılma yaşanabiliyor. Tekli halde satın alımlarda ürünleri her ne kadar korunsakta bazı kötü sonuçlar yaşanabilir.

3 Watt Manda Gözü Kullanım Alanları

3 Watt Manda Gözü ürünlerini nerelerde kullanabiliriz? 

Herhangi bir alanda modern ışıklandırma istiyorsanız kullanmanız mümkün. Peki bu ürün en çok nerelerde kullanılıyor?

  • Asma tavanlar,
  • Dekorasyonlar,
  • Banyolar,
  • Zemin aydınlatmalarında,
  • Koridor aydınlatmalarında.

Yukarıda yer alan kullanım alanları bu ışık türünün en fazla kullanıldığı bölgeleri içermektedir. Bu alanlarda ışığın modern ve şık bir biçimde iletilmesi oldukça önemli. Üstelik ürünler yalnızca modern bir görüntü sunmuyor performans da getiriyor.

Modern ışıklandırma ile evinizi, ofisinizi süslemek istiyorsanız mutlaka internet sitemizdeki ürünlere göz atın! Ürünlerimiz uzun ömürlü kullanıma sahiptir. Ayrıca sizlere 1 yıllık garanti hizmeti de sunuyoruz! Ürünle ilgili sorun yaşamanız durumunda bir telefon kadar uzağınızda olduğumuzu her zaman hatırlatmak isteriz. 

İlk Ürüm Yorumunuzu yapın, 3 Watt Mandagözü Spot

Yorumlar

Şaun Yorum Yok

Main Menu

54,9089,00 (38%)

Sepete Ekle